Maja Hurtigh

Medie- och Kommunikationsvetare

Varför ankor inte har armar 


Alltså igår kväll hade jag och E en sådan nattning som tog en timme, vilket vissa dagar känns helt okej för mig, och som andra dagar gör mig HELT GALEN inombords! En timme av min kvällsegentid – helt oprovocerat stulen! Då gäller det att försöka bita sig i tungan och ta ännu djupare och sövande andetag för att på något mirakulöst vis lyckas hjälpa det lilla trollet att somna. 

Hur går era nattningar? Eller självnattningar, för den delen. Hur lång tid tar det för barnen och/eller er själva att somna? 🌙✨💫

2 kommentarer

  1. Åh jag har också så svårt för långa nattningar! Hos oss är det BRA om det tar 10-15 min, men lika många kvällar tar det 25-35 min och ibland tar det en timme 🙈

    • Maja Hurtigh

      februari 1, 2017 at 15:38

      Här hemma tar det nog i genomsnitt en timme per nattning… Vissa dagar känns det ju bara hur mysigt som helst, och andra dagar håller jag på att bli galen av all ”väntan” 😅 Vi kan ju gissa vem det är som kanske egentligen behöver lära sig varva ner? 😜🙊

Hur går dina tankar om ämnet?

© 2018 Maja Hurtigh

Tema av Anders NorenUpp ↑

%d bloggare gillar detta: