Maja Hurtigh

Medie- och Kommunikationsvetare

Om mig

Mitt namn är Maja Hurtigh. Jag bor i Göteborg och är 25 år. Jag har tidigare studerat Klassisk Sång, men studerar nu på Medie- och Kommunikationsvetarprogrammet MKV/JMG, på Göteborgs Universitet. Utöver studierna och majahurtigh.se arbetar jag på Balfe Arbman Communications samt är styrelseledamot för Unga Journalister, i Stockholm.

Den här medieplattformen är till för dig som vill fördjupa dina kunskaper om det nya medielandskapet. Huvudfokus är på sociala medier och de hot och möjligheter som finns för influencers, journalister, it-specialister och de vanliga dödliga.

Min son är förstås den käraste jag har. Som ensamstående förälder är det med ett stort engagemang som jag ansvarar för sonens uppväxt och uppfostran. I mitt föräldraskap strävar jag efter nära föräldraskap, genusmedvetenhet och giftfria val.

Som person är jag introvert men uppfattas nog oftast som extrovert. Jag ser både mig själv och sonen som HSP (Highly Sensitive Person). Jag har få men nära vänner och ägnar alldeles för många timmar om dygnet åt att lösa världens alla problem. Det går nog sällan bra.

Varmt välkommen hit!

Maja Hurtigh
maja(at)hurtigh.se

3 kommentarer

  1. Hej! Så spännande med en ny blogg att följa….jag är också en av HSP personerna och skriver om detta i min blogg…. Mysig blogg du har!

    • Maja Hurtigh

      januari 11, 2017 at 22:29

      Tusen tack, Annika! Du är så varmt välkommen hit 😃 Det är skönt att veta att vi är fler högkänsliga där ute 😊❤️

  2. Hej Maja! Vilken fin blogg du har och tack för pratstunden igår 🙂 Ser stora likheter med mig själv när jag läser din story… introvert, dansa, måla, giftfri, ull och bomull, få nära vänner men sanna sådana. Så härligt!! Ha en fantastisk dag och hoppas vi kanske ses igen! /Mikaela

Hur går dina tankar om ämnet?

© 2017 Maja Hurtigh

Tema av Anders NorenUpp ↑

%d bloggare gillar detta: