En strålande dag 

I söndags hade jag en riktigt härlig dag! Morgonen såg riktigt mörk ut med regn som öste ner i timmar, men mitt på dagen klarnade himlen upp och ännu en strålande september-dag tog vid ?

Min underbara vän Anna dök upp vid min port exakt kl 10, som avtalat (du är så fin ❤️), och efter en mysig morgonfika och ett svettigt maraton i syfte att ta oss ut genom dörren (alltid ett projekt att ta sig ut med barnvagn) så promenerade vi genom Haga och tog oss vidare till Kafé Magasinet. 


Min fina kompis Anna som jag lärde känna i London. Och jag har den makalösa turen att även hon nu flyttat till Göteborg! 

Kan inte fatta att jag tidigare missat detta charmiga kafé och känner att såna upptäckter verkligen får en att känna nyförälskelse och kärlek till sin hemstad! (Elsa – om du ser det här så tack för tipset!) Så magiskt tips till er andra alltså. 

Efter dagens andra fika gick vi till Hagakyrkans lekplats för att inta dagens tredje fika ? Den lekplatsen är den enda lekplatsen jag hittills hittat i Göteborg som faktiskt har staket runt om, så man inte behöver vaka över sitt barn varenda sekund, utan kan sätta sig ner och slappna av en stund. 

Därefter var det dags för söndagsmiddag med familjen! Mina föräldrar hade sin tolfte bröllopsdag, så det skulle förstås firas. Jag svidade snabbt om och gjorde premiär av min nya skapelse från lördagens shopping ? 

En klänning jag trivs väldigt bra i! Även ett bra val på andra vis, så den ska jag berätta mer om. 

En härlig dag som fick bli en fin avrundning på veckan! 

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.