Botanisk dröm

I helgen fick jag ju med mig en ny klänning hem från stan och den passade jag på att ha på mig på söndagsmiddagen! 

Jag känner mig så ledig men samtidigt fin i den klänningsmodellen och eftersom den finns i både grönt och svart också så kommer det nog bli en investering i två klänningar till. Det bästa med den här klänningen är att den är gjord av 52% lyocell, 43% viskos och 5% elastan samt märkt av Lindex egna märkning ”sustainable choice”. När jag handlar nya kläder till både mig och sonen så känns det viktigt att handla kläder som 1) är bekväma 2) får en att känna sig fin och 3) är miljövänliga. Det är när alla dom tre faktorerna sammanfaller som köpet känns extra bra och eftersom dom gjorde det den här gången så är jag väldigt nöjd med helgens fynd ?

Till klänningen bar jag superbekväma ballerinas från Ecco – hej småbarnsmamma! – och enkel, svart, handväska som jag köpte hos Wasséns på en rea för kanske tusen år sen. 

1 Comment

  1. Pingback: Mammamode - Maja Hurtigh

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.