Namnlappar

När det gäller namnlappar så läste jag väldigt mycket om olika ekologiska lösningar innan jag plötsligt hade ont om tid, tiden blev för knapp och jag helt enkelt tog den snabbaste, snyggaste och mest effektiva lösningen – nämligen färgglada, egenbeställda, namnlappar där du kan skriva ditt barns namn och ditt egna telefonnummer – från märket Filur!

Namnlappar från Filur

Dem här lapparna behöver de inte strykas på, utan du tar bara lappen från ”häftet” och sätter sedan fast den på ett klädesplagg/en sak. Sedan sitter lappen fast, med klister! Det enda du behöver tänka på är att plagget/saken, du klistrar saken på, behöver vara ren och torr när du klistrar på lappen, och att sedan inte tvätta saken inom 24h från och med det ögonblicket då du satt på lappen.

För den som söker ett ekologiskt alternativ så har Namnband ”Vävda namnband i 100% Egyptisk bomull – OEKO-Tex Standard 100”. Ett fantastiskt alternativ som det kanske blir nästa gång ?

1 Comment

  1. Liza Eklund januari 13, 2021 at 15:19

    Jag har köpt mina vid namnlappar Ikastetikett.se och dom är gödkänd för närkontakt med hud.

    Jag var jätte nöjd med dom och leveransen snabb.

    Titta här: https://www.ikastetikett.se/namnlappar

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.