Drömhemmet

Jag är ju en Hemnet-knarkare av rang, nu efter att ha spanat efter lägenhet i ett års tid och dessutom nu flyttat in i mitt totala  drömhem. Det finns absolut en hel del jag vill renovera och ordna, på sikt, i min lägenhet, men nu ska jag bara bo in mig. Det jag ordnat hittills är nya garderober och nya hemmöbler – såsom köksbord och stolar, soffa och inredning till E’s rum. Näst på tur att införskaffas är bokhyllor… 

Men när det gäller inspiration till inredning så är ju diverse mäklare – exempelvis Stadshem och Alvhem – väldigt inspirerande (dessutom har Alvhem en egen ”bildbank” med fotografier på diverse hem), men eftersom alla mäklares mest inspirerande bilder ändå cirkulerar på Pinterest, så är ju det en oslagbar plats att snabbt finna populär inspiration på ?

Här är några av mina Pinterest-köksfavoriter


Kan själv konstatera att jag snöat in mig på skafferi, haha! Att ha mycket förvaring är ju verkligen en lyx. Här hemma har jag faktiskt ett eget litet skafferi. Minns att i min förra lägenhet i Stockholm så paketerade vi till slut in flingor, mjöl, socker och så vidare i korgar under köksbordet… Inte helt optimalt. Så nu njuter jag av att kunna stuva in saker i skåp, utan problem ? Dock ska jag inte låtsas som om det på något vis är någon slags ordning därinne…

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.