Barnvaktshjälte

Min syster Moa som superspexig barnvakt! 

Eftersom prinsen var sjuk förra veckan så ryckte min syster in och täckte upp för mig. En riktig vardagshjälte-insats! Som ensamstående så hänger ju allt på att just jag – som enda föräldern – kan rycka in och vabba, men när man studerar så finns det ju minimala möjligheter att säga ”Ursäkta, jag behöver vabba idag, så kan någon annan täcka upp för mig eller kan vi flytta tentan???”. Så jag är evigt tacksam för min familj när dom kan täcka upp för mig till sonen dom tillfällena som jag inte har möjlighet till det. Min familj är ju dom närmsta sonen har förutom mig, så det är så bra att dom ofta kan hjälpa mig. Då lämnar jag över ansvaret till dom med gott hjärta och samvete och vet att han kommer ha roligt (läs: roligare) utan mig. Skulle förstås dock aldrig lämna sonen ensam med någon han träffar sällan eller inte känner. 

Förstår verkligen inte hur ensamstående utan familj eller nära gör? Ni är superhjältar! 

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.