Veckans to do-list 

Den här veckan vill jag… ✨

  • Gå på veckans föreläsningar. 
  • Läsaläsaläsaläsaläsa. Nästa inlämningsuppgift ska in om redan två veckor, så jag ska försöka undvika illusionen om att det skulle vara lugnt på måndag, för i själva verket har jag mer än fullt upp. 
  • Gå på klassens – mig veterligen – första klassfest den här terminen! Är orimligt pepp.
  • Gå på musikal med familjen!
  • Besöka Magasinsgatans Food Market  i helgen ?

Känns som det kommer bli en bra vecka! Välbalanserad med mycket eget arbete, mycket kalasdos och den perfekta veckodosen av ”bebis”gos. (E, förlåt, men du kommer alltid vara min bebis! Även om du snart tar studenten, och så vidare.)  

Vad ska ni hitta på i veckan? ?

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.