Havets Wallenbergare

I fredags promenerade jag och min syster på stan en sväng efter hennes barnvaktande! Då mötte vi dessa babes: 

Linnea och Mia! 

Två av dom bästa babe:sen i hela världen ❤️ När jag kom tillbaka till Göteborg efter alla äventyr för 1,5 år sedan så tog dom emot mig med öppna armar och lyfte upp mig. Ni är bäst! 

Efter lite catch up så tipsade dom om att vi skulle gå till Strömmingsluckan vid Da Matteo vid Magasinsgatan. Och deras önskan är ju min lag! Dock slukade jag världens godaste fiskburgare i ett nafs, så det får ni bild på nån annan gång. Eller gå dit och smaka! Blygsamma 70:- för en megagod lunch, i fin miljö, är ju inte alls orimligt ?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.