Mammakompis 

Alltså dom här två ? 


Nu när jag studerar heltid igen så är tiden ju rätt så knapp till att träffa kompisar, men jag var så glad att jag förra veckan fick ihop en dejt med dessa (tidigare) två…

Kära lilla vän, välkommen till världen ❤️



… Och nu TRE favoriter! Tänk att underbara Amelia blivit storasyster till denna sötaste lilla goding, Emmeline! ✨

Victoria är också en av dom som tog mig under sina beskyddande vingar när jag precis hade flyttat tillbaka till Göteborg. Är så innerligt glad att jag fått lära känna henne och Amelia och när barnen är lite större ser jag fram emot att (ha lite mer tid att sitta ? och) sitta ner och prata skolor, fritidsaktiviteter och så vidare, medan barnen lever rövare – höga på socker och bus. Nu i veckan ska dom dessutom flytta närmare oss, så vi blir grannar på riktigt! Vilken lycka! ?

Stort GRATTIS till Victoria och Andreas som nu har en familj på fyra ??

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.