Kale’i Kaffebar 

Den här innegården kan vara Göteborgs mest romantiska innergård? Jag visste att Kale’i hade väldigt gott kaffe, men i lördags var första gången jag provade deras lunch. Om jag förstått saken rätt så serverar dom bara vegetarisk mat och när jag läste menyn så var jag väldigt skeptisk – eftersom jag själv sällan lagar vegetariskt. (Ofta blir det klassisk husmanskost, nu med sonen, men annars ofta kyckling eller fisk.) Men jag frågade vad dom rekommenderade och fick en toppenbra guidning genom vad dom serverade för olika rätter. Och detta blev vad jag fick! 

Suuuupergod rätt med ”tempah” (ingen aning om stavning) och sällan har jag väl tidigare ätit så färgglad mat. Lyxigt att få den stunden för mig själv! Som sällskap hade jag sovande plutt i vagnen och en god bok ? 

När jag först satte mig ner var det hyfsat lugnt på innegården, men när jag sen gick vidare så fanns det nog knappt en ledig stol kvar ✨

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.