From Sammy with love

Nu i helgen så var jag och såg From Sammy with love, på Lorensbergsteatern, med en del av min familj! 

Min farmor var så förvånad och sa ”Jag hade nästan glömt att det var så” när förtrycket mot mörkhyade spelades upp på scenen. Scenarierna här utspelade sig framför allt för 50 år sedan. Svårt att förstå att vi fortfarande lever i en tid då förtryck mot människor förekommer bara för att dom har en viss typ av hudfärg. När människor är så lika är det galet att folk väljer att se det som skiljer oss åt, och inte vad som för oss samman. Föreställningen var gripande! 

#blacklivesmatter

Till pausen hade min käre far (gissar jag i alla fall) bokat beställt in supergod räksmörgås och vitt vin. En fin fredagskväll! ✨


Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.