Veckans to do list

Den här veckan vill jag… ✨

  • Läsa, som vanligt. Jag har läst och antecknat oavbrutet alla stunder jag har kunnat i en veckas tid, men ändå känns det som att tiden flyger iväg och att jag ligger efter… 
  • Börja skriva på min inlämningsuppsats. Denna gången handlar det om ”globalisering” och jag är orimligt pepp. Önskar på sätt och vis dock att denna boken ville erbjuda mer sånt jag inte redan vet… (Ooops)
  • Ska försöka gå på min fina vän Luisas dotters kalas! Dock börjar det så sent som kl 16:00 (dom har annan vardagsrutin än oss), så jag är redan nervös över att det kommer bli för sent, men å andra sidan så blir ju sonen äldre och äldre och klarar mer och mer… *neurotiska mamman här får lugna ner sig* 

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.