Food Market MagasinsgatanVilken fin lördag vi hade! Fint väder, fina evenemang på stan, fint sällskap. Bästa höstvädret nånsin!

Efter lite lek på lekplats på morgonen mötte jag upp min finaste Frida på Magasinsgatans Food Market i Göteborg! Så god mat alltså…

 Vi åt dels kantarellburgare från Rollin Bistros och ekologisk glass från Råda Gelato. Och så köpte jag med mig något så spännande som knäckebröd hem, haha! Men det var så sjukt gott. Jag har tänkt äta dom som chips…Frida och jag gick på gymnasiet tillsammans. Efter gymnasiet var vi på olika platser i livet (på riktigt olika platser: Stockholm vs Halmstad), men så sammanföll vi sedan i Göteborg samtidigt och jag är SÅ TACKSAM att jag har Frida i mitt liv!!! Hon är så klok, omtänksam och rolig och det är väl dom bästa egenskaperna en människa kan ha. Älskade Frida, vad underbart det är att vi får spendera så mycket tid tillsammans igen ?

På vägen hem så spelade Johanna Jingnert på stan. Innerstaden Göteborg hade byggt upp en hel scen där. Med dansgolv och allt! E var lite blyg först, men sen dansade vi loss där och inspirerade flera barn att springa runt och busa ? Jag tycker det är så fantastiskt att Göteborgs stad är så engagerade och verkligen satsar på kulturen! Det gör så mycket för vår stad – för såväl gamla som unga. 

Johanna Jingnert sjöng i stan, under Innerstaden Göteborgs regi!
 

Så i helgen fick vi alltså en särdeles fin höstdag! ?✨

4 Comments

 1. Johanna Jingnert februari 8, 2017 at 19:57

  Nämen..! Hittade till din blogg först nu och upptäckte mig själv på bild. Haha 🙂 Tack för att jag fick vara med i ditt inlägg från höstfesten! /Johanna Jingnert

  Reply
  1. Maja Hurtigh februari 9, 2017 at 16:59

   Välkommen hit, Johanna! Det var en väldigt uppskattad stund av oss att lyssna på dig den eftermiddagen ? Hör gärna av dig när du ska sjunga nästa gång i Göteborg! ?

   Reply
    1. Maja Hurtigh februari 11, 2017 at 13:29

     Perfekt! Tack ??✨

     Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.