Maja i skolan

Detta var kanske den sista soliga höstdagen som vi fick? När vädret är fint så tar vi det så föregivet, eller hur? Och sen öser regnet ner och en fattar inte riktigt vad som hände… 

Förutom studier idag så står även tvätt och städ på schemat. Jag brukar försöka göra det på torsdagar, men då hade vi lektioner hela dagen, så jag fick boka fredagen istället. Om jag hinner blir det även yoga, men jag känner redan att schemat är tajt. Är så tacksam över att jag studerar och kan välja mina egna tider, till stor del. 

Hur gör ni andra ensamstående egentligen? Följer knodden med när ni tvättar? Dammsuger ni med barnen springande runt benen? Går halva helgen bort till städ och tvätt? Nog för att det är jobbigt att städa och tvätta, men att dessutom göra det med barn som samtidigt klänger sig fast på vaden är ju verkligen inte det lättaste… Stor eloge och kram till er! Ni är bättre än bäst ❤️

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.