En råtta!!? 


Jag brukar alltid ta loss skötväskan och ställa den i vagnen och sen dra på regnskyddet när jag lämnar E på förskolan. I fredags var inget undantag. Gjorde likadant. Drog ner överdraget och på med ett riktigt tjockt regnskydd. Ni med bugaboo vet vad jag menar. 

Så när jag skulle hämta E blev jag först irriterad när jag såg en stor reva på utsidan av väskan. Tänkte jag själv måste råkat riva upp den när jag knäppte loss den eller nåt. Så gick jag en bra bit med E och när jag sen öppnade väskan fick jag PANIK! Det var små plastflisor i hela väskan och där det tidigare hade varit en burk fylld med pannkakor fanns inte mycket pannkakor kvar…! 

Kan någon SNÄLLA säga att en söt och snäll liten fågel eller ekorre var desperat hungrig och gjorde detta och INTE en råtta!!? *ryser* 

2 Comments

 1. Hanna oktober 1, 2016 at 18:49

  Jag håller tummarna att det är en liten söt ekorre och inte en råtta. 😛

  Reply
  1. Maja Hurtigh oktober 1, 2016 at 18:57

   Tack Hanna!!! ?❤️✨

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.