Giftfri vattenflaska 

När jag funderade på hur jag skulle ”plastbanta” – för att minska på plastanvändandet – så var plastvattenflaskan en sådan sak som jag i början fann svår att byta ut. En glasflaska istället känns ju inte som ett alternativ för en 1,5-åring. Men så läste jag om olika flaskor i rostfritt stål och föll för Klean Kanteens design. Snygg design och användar-vänliga! 

E fick en i mindre storlek och jag fick en något större. Den mindre har E på förskolan under veckorna, och den större brukar finnas till hands i vagnen. Detta har gjort att vi ju aldrig köper vatten på stan, och sparar säkert en del pengar på det. När vi ändå har drickbart vatten i Sverige så känns det ansvarslöst att handla vatten på stan i tid och otid, och nu gör vi inte det, även om vi är ute mycket. Dessutom tycker jag dessa i rostfritt stål och grönt är så stilrena och fina! Men Klean Kanteen erbjuder även mängder med fler färger, så det går verkligen att variera sig oändlighet om man skulle vilja investera i flera flaskor. 

Dessa två har vi köpt på internetbutiken Laplandecostore, men jag har även sett att dom finns i den fysiska butikskedjan Naturkompaniet, i Göteborg. 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.