Söndagsmys 


Vår söndag började med kaffe och fika med vår fina farmor Lilian ❤️ Sen gick vi en promenad, och fast E borde ha sovit så vägrade han. Han skulle absolut gå promenad och hålla Lilian i handen!!! Så till slut var vi vuxna så hungriga, så E fick sitta med på fikan. Vi gick till Göteborgs stadsmuseums mysiga kafé och åt laxpaj och våffla med sylt och grädde (en enorm våffla för 35:-! Småbarnstips!). Jag tror dom hade kardemumma i våfflan! Så gott! Glömde helt fota godsakerna. Sen gick vi vidare. E fortsatte vägra sova, men till slut somnade han när han fick hålla Lilian i handen. Kärlek ❤️Sen fick jag och Lilian lite egentid. En fin söndag, med sol och mycket kärlek! 


Dagen avslutades med lekplatslek och pizza-middag ? Vad mer kan man begära av en solig söndag? 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.