Pälsmössan på 

Jag tappade bort tre av mina favorithattar i våras ? Men jag kom på att jag hade en kvar. Tack och lov! Den här är svenskproducerad, men jag köpte den inte ny, utan på second hand på Södermalm för några år sen. Det galna är att den ser så sjukt varm ut, men eftersom den är i naturmaterial så andas ju materialet, och anpassar sig efter vädret. Nu är det ju äntligen ullens sköna säsong också! Jag brukar köra lager-på-lager på höst/vintern. Här har jag på mig tre lager ull. Även om den här dagen var kall och jag ville ha på mig pälsmössan så frös jag inte alls på kroppen, trots att jag inte hade jacka på mig. Ska berätta mer om ullens fantastiska funktioner senare ?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.