Mammamode


För dig som gillade modellen och färgexplosionen på min klänning från Lindex så kan jag tipsa vidare om flera märken som har väldigt liknande klänningar. 


Ginatricot


H&M 

Alla i det naturvänliga materialet viskos! Jag undrar vart denna trend kommer ifrån? Nån som har en aning? Framöver hoppas i alla fall jag på mer mönstrade plagg och material i viskos! Trodde aldrig jag skulle skriva det, men jag är så trött på svart, mörkblått och grönt. Eller kanske framför allt att alla andra i stan också har på sig svart, mörkblått och grönt…

Jag har länge sökt efter damkläder som har mönstrat, och av någon anledning har jag suktat efter en klänning i mönstrat i färgerna blått och rött – i någon slags herrmode-inspirerad design, så när jag såg den här klänningen i skyltfönstret hoppade hjärtat till! Dock är rött en lurig färg för mig, och just vinrött kände jag kanske inte riktigt funkade ändå. Men för er som klär i vinrött kanske detta är något? 


Flash

Någon mer än jag som blir exalterad? Även denna är i viskos! 

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.