Ynklig Maja


Jag känner mig precis så ynklig som jag ser ut. Helst hade jag velat ligga här hela dagen… Lämnade E på förskolan imorse och var därefter och handlade mat. Alltså det känns som om jag har blivit påkörd. Helgen blev rätt intensiv. Den här veckan så ska jag försöka ”skynda långsamt”. ”Skynda långsamt” skulle vara mina ledord för 2016, men hittills så har det väl gått sådär. Hur orkar ni ensamstående som skyndar hemifrån till förskolan, till jobb, till förskolan, till mataffären och hem för att laga mat? Alla dagar i veckan, alla dagar om året? All läsning jag tänker åstadkomma idag kommer vara från soffan.

Kram på er ?

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.