Ullmamman på stan – Cape of Sweden 

Klädd i ull – från topp till tå! Capen kommer från Cape of Sweden

När ens barn är sjukt och en bor i stan – vart ska en då gå? Att bara vara hemma är liksom inget alternativ för oss. E bara klättrar på väggarna. Jag försöker undvika lekplatser och folk, men är en ute så är en ju liksom ute. Finns ju inte så många andra platser att vistas på än att vara just i stan. Säg till om ni själva har några tips!

Hur som helst tog jag mig ut på stan i lördags och strosade. E tyckte det var mysigt, tror jag. 


Råkade springa på min bror Måns och hans kompis Joel. Dom är så fina alltså ❤️ Dom hade shoppat loss och var på väg till kören som båda sjunger i – min gamla kör – Göteborg Domkyrkas Ungdomskör! Är liiiite lite avis på att dom fortfarande sjunger där tillsammans (mycket). Som så mycket annat i livet så har en ju inte riktigt vett att uppskatta när saker är bra – och kören var en sådan gemenskap som jag saknade väldigt mycket när jag först flyttat från Göteborg. ? Mina livs bästa upplevelser har jag nog haft med kören! Kören sjöng till och med på Es dop ❤️❤️❤️ Sen satt jag på Le Pain Francais någon timme. Älskar det kaféet (spana in bakelserna!), förutom att croissanterna ser så miserabla ut! Och goda är dom inte heller. Så om dom inte tänker erbjuda bra croissanter – på ett ”franskt” kafé – så borde dom ju helt enkelt sluta servera det.


Ännu en fin lördag! Skönt att vara ledig, trots allt. ✨

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.