Espressohouse Kungsgatan 

Eftersom E var sjuk på fredagen så höll vi oss borta från folk så mycket som möjligt på söndagen och tog det så lugnt som det går med en vild tvååring. 

Espressohouse på Kungsgatan skulle ju kunna vara totalt överbefolkad eftersom den är så liten och precis mitt i stan, men faktiskt så är det ju en plats där många köper med sig saker och går, så därför är det inte så många som sitter kvar där särskilt länge. 

Påminn mig om att göra en lista på barnvänliga kaféer i Göteborg! Egentligen tycker jag att alla är mer eller mindre barnvänliga, men kan ju vara skönt att ha en lista ändå så en slipper få huvudbry av att fundera. 

Jag fick med mig en jacka hem, från stan! Är väldigt nöjd med den jag hittade. Den här gången var jackan till mig 🙂 

På vägen hem så hörde jag massa smällar. Hönsmamma som jag är så satte jag E bestämt i vagnen och gick raka vägen hem. Undrar hur mycket det egentligen påverkar oss att läsa så mycket om krig och våld i medierna? 

Vackraste årstiden är nu! 🍁🍂🍃✨

Hur går dina tankar om ämnet?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.