Skinnhandskar med ullfoder – Gaucho

När jag köpte mina handskar förra helgen så satsade jag på Wasséns. Jag är en trogen kund till Wasséns. Jag har stor tillit till deras kvalitet och expertis! Dom har verkligen koll på vad det är dom säljer. 

Jag föll för dessa handskar eftersom dom var i skinn (som blir en typ av vindskydd/regnskydd, men samtidigt andas), för att dom hade smarta stygn på tumme och pekfinger – så dom blev iphone-användarvänliga – och för att dom var fodrade med 100% ull! 

Göteborg är ju både regnigt och blåsigt, och eftersom jag och E är ute mycket och ofta så kändes det som en bra investering för mig. Än så länge är jag väldigt nöjd med mitt köp! 

1 Comment

  1. Gabriel april 2, 2018 at 09:31

    Vill ha handskarna

    Reply

Hur går dina tankar om ämnet?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.