Nöstebarn i Stockholm 


Det är säkert få ullintresserade som missat att Nöstebarn öppnat en pop-up butik i Skrapan på Södermalm, Stockholm. Tydligen utbröt det kalabalik i den lilla butiken under öppningen och folk lämnade sina barn utanför butiken för att kunna få tag i dom saker dom redan spanat in på nätet… Jag längtar tills kedjan öppnar riktiga butiker i både Stockholm och Göteborg! Än så länge verkar det inte finnas planer på det, men dom borde verkligen satsa, för även om det är ett norskt företag så har ju vi precis samma klimat i Sverige som Norge har, och borde därför förr eller senare bli kloka nog att klä oss lika smart. I Norge verkar det mest normala vara att klä barnen i ull för att säkerställa att dom små inte kommer frysa i kylan. 

Nöstebarn har verkligen mycket fint och praktiskt till både stora och små 🙂 Tips till alla som vill hålla sig varma i vinter! 

 

Långärmade tröjor i ull/silke från Nöstebarn 


Damnattlinne i ull/silke från Nöstebarn

Hur går dina tankar om ämnet?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.