The Mindy Project 

Det finns ju redan flera serier med läkare, så varför skulle den här vara mer intressant än andra? Det ska jag ta mig an att förklara för er nu ?

Huvudpersonen Mindy Lahiri arbetar som förlossningsläkare. Hon är smart, rolig, attraktiv, självupptagen, en aning mullig OCH extremt trendigt och snyggt klädd. Mindy är även besatt av serier och mat. Hon är liksom kanske allt en kvinna inte FÅR vara, men som många kvinnor i västvärlden kanske mer eller mindre är? 

Jag ska inte avslöja för mycket nu, såklart, men Mindy är definitivt en person som även ensamstående kan relatera till. En person som jag tror många kan relatera till! Hennes dröm är att finna en perfekt man – och alla omständigheter kring mannen ska vara sååå filmiska och romantiska. Gärna ska första mötet vara precis som i någon av alla filmer och serier hon sett! För verkliga livet är ju som på film? Eller…? Se serien! Garanterat höstens roligaste serie, och jag är riktigt avundsjuk på dig som inte sett hela serien än. The Mindy Project sänds på HBO och har precis börjat sända sin 5:e säsong ?

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.