Mamman bubblar

I fredags så hämtade min syster E tidigare från förskolan. När jag kom hem så hade hon städat köket och stod och lagade kycklingklubbor och potatisbollar. Som ensamstående så har ju jag aldrig den lyxen att bli servad sådär, så jag blev helt överlycklig, hehe ? Dessutom – förutom den här lyxen – så hade hon haft med en flaska bubbel som hon plockade ut från kylen när jag kom! Senast jag drack alkohol var väl på Lorensbergsteatern, så jag var inte riktigt beredd på hur snabbt bubblet nådde huvet ??✨

Efter maten gjorde jag kladdkaka som vi tyckte blev supergod, men E spottade ut det, haha ? Jag gillar när choklad smakar mycket choklad, men det blev nog för starkt för honom. 


2 Comments

 1. My Carlsson oktober 31, 2016 at 13:55

  Nu har jag läst ikapp din blogg lite, intressant! Lär kika in här flera gånger.
  Som sagt, trevligt att träffas igår! Hoppas vi syns någon mer gång framöver.

  Reply
  1. Maja Hurtigh oktober 31, 2016 at 15:37

   Tack My! ? Ja, hoppas vi ses snart igen!

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.