Prinsessmys


Ni som känner mig sen innan vet att jag ÄLSKAR Disney, och framförallt disneyprinsessfilmer. Mitt intresse för sång, musikal och opera kom säkert från mina föräldrar, men jag är helt säker på att det säkert även kom från dessa olika prinsessfilmer! Allt som händer i livet kan liksom förstås genom en Disneyfilm. 
Så ni förstår min lycka när Disney hade premiär av filmen Frozen/Frost? Glädjen visste liksom inga gränser! Filmen utspelade sig i Norden, dom sjöng vackert, sagan hade ett feministiskt budskap och karaktären Anna HADE MIN HÅRFÄRG (eh ja, absolut det viktigaste av allt!??)!!! 

Så ända sen jag visste att jag väntade E så har jag liksom längtat efter att han ska kunna dela min disneyglädje med mig… och nu – mer än två år senare – så har jag och E kunnat se hela filmen tillsammans! Vi pausade förstås då och då för att leka med bilar och springa av oss, men VI SÅG FILMEN TILLSAMMANS! Alltså en av dom bästa dagarna i mitt liv, helt klart. Bortsett från att vi båda är galet sjuka då, förstås… 

Idag är jag så sjuk så jag har röda ögon. Vill inte ens visa. Vissa åkommor kan inte ens smink råda bot på. 

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.