Skönsång i kyrkan 


I söndags var jag, E och mina föräldrar i kyrkan för att lyssna på när min bror och min gamla ungdomskör – Göteborg Domkyrkas Ungdomskör – sjöng i Domkyrkan. Om folk bara visste vad dom går misste om när dom inte är på ungdomskörernas konserter. Sen gick vi till da matteo och fikade! Så mysigt. Något för högljutt för mig där på just en söndag, men så blir det väl när gardiner och mattor – som annars är bra på att matta ned mycket ljud – anses vara omoderna. 


Bror Måns som sjunger fantastiskt! 


Mormor, morfar och E ❤️

Sen gick vi hemåt och lekte i löv. Mormor och E busade loss! 


Det blev en rätt så obehaglig syn att komma hem till sen dock. Det stod sex stycken stora polisbilar och var poliser överallt när vi gick hemåt. I GP så gick det att läsa att cirka 50 män hade hamnat i slagsmål – om fotboll!? Alltså ibland blir en ju bara så besviken på mänskligheten.

1 Comment

  1. Pingback: Skottlossning hemma - Maja Hurtigh

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.