Vilken vecka❗️

Om jag var trött i början på denna veckan, så är det ingenting mot vad jag känner idag. 

I måndags hade jag inlämning på Universitetet, så kände mig rätt så mör den dagen. 

På tisdagen var jag på föreläsning och jagade ny litteratur. På tisdagskvällen kom överraskningen… Jag  satte på diskmaskinen på kvällen, innan jag skulle natta E. Sen såg jag på serier i några timmar och tog det lugnt. 

Precis innan jag ska sova går jag in i köket för att dricka ett glas vatten och möts av… vatten över hela golvet. En pöl. En damm. En störtflod. Det visade sig att min diskmaskin kollapsat och det var vatten överallt… Städade upp så gott jag kunde och dagen därpå – onsdagen – var förstås fylld av nya nöjen… 

Jag jagade styrelsen i mitt hus, ringde försäkringskassan, kontaktade firma som ska avfukta köket, beställde ny diskmaskin, och så vidare… 

I torsdags kom EBE Torkservice och gjorde en besiktning. Kommer förmodligen vara tvungen att byta ut golvet i hela köket… Och riva ut köket… 

På torsdagseftermiddagen när jag hämtade E så hade två barn precis KRÄKTS!!! 

Så idag vågade jag helt enkelt inte lämna E på förskolan. Känner mig sååå stressad och nedstämd över allt detta. Har alltså inte hunnit studera någonting denna veckan ☹️ Och kommer alltså först vara tvungen att leva utan diskmaskin och sen vara utan kök framöver… ? Därav valet att köra på papperstallrikar ett tag. Ibland vinner helt enkelt dom praktiska skälen till konsumtion. Inte snällt mot naturen, men snällt mot min mage som redan börjat känna av stressen… 

Så… vilken vecka, alltså❗️

Hoppas eran vecka varit bättre ❤️

2 Comments

 1. Mikaela november 4, 2016 at 13:15

  Aj aj vilken röra… Hoppas du ändå kan styra ditt fokus dit det behöver vara!

  Reply
  1. Maja Hurtigh november 5, 2016 at 04:32

   Tack, Mikaela! Jag hoppas att nästa vecka får vara en vecka som mer går i linje med vad jag vill uppnå, och färre bakslag ?

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.