Vinteroverall eko – bäst i test 2016


Isbjörn of Sweden PENGUIN – Bäst i test 2016 

Vinteroverallen PENGUIN, från Isbjörn of Sweden, håller en fantastiskt hög kvalitet och jag känner stort lugn över att E – helt bekymmersfritt – kommer kunna tumla runt i både regn, snö och tö, vintern 2016-2017! 

Isbjörn of Swedens overall erbjuder 15000 mm vattentäthet, tejpade sömmar, god andningsförmåga, och ekologisk impregnering. Overallen är dessutom både slittålig och har bra passform. 

Om barnet hinner börja växa ur overallen innan vintersäsongen är över så går det enkelt att sprätta upp sömmar i armar och ben, som förlänger overallen och möjliggör långsiktigt användande. 

Det trista med overallen är att den kostar en rejäl slant, men när jag funderade över alternativ så vann liksom Isbjörn of Sweden tusen gånger om. Bara det faktum att overallen har 15000 mm i vattenpelare gjorde att jag kände stor trygghet i att inte behöva alternera mellan flera overaller på grund av väta och läckage, och därför kändes det logiskt för mig att satsa på en ordentlig overall istället för att kanske mötas av att behöva köpa flera och komma upp i samma summa ändå. Dessutom så har overallen bra andrahandsvärde, tack vare sin slittålighet. Jag har sett overallen säljas i andrahand för tre fjärdedelar av priset, så även om första overallen får köpas för dyra pengar så blir det – i långa loppet – ändå kanske mer prisvärt att handla den dyra overallen. 

”Ett stort plus är overallens mångsidighet då den har både bra värmehållningsförmåga och andningsförmåga. Det gör att overallen med fördel kan användas alla säsonger, blåsig höst, kall vinter och slaskig vår.”

Overallen finns i många glada färger, så det finns nog en variant för alla smaker.  Hittills är jag väldigt nöjd med mitt val! ✨

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.