Årets första saffransbulle 

I lördags vaknade E kl 06:00 på morgonen och det var INTE på rätt sida. Jag var väldigt tacksam för det fina vädret när jag tog med mig E ut redan kl 09:30 på morgonen för att vara i lekparken… men det var tydligen också fel, enligt E! Sen somnade han raskt i vagnen, kl 10:00 på morgonen. 

Då strosade jag på stan en stund, men satte mig sen på kafé och förtärde vinterns första saffransbulle! Espressohouse saffransbullar har mandelmassa i sig. Kan ju inte bli godare än så!? Sen magsjukan har jag inte börjat förtära kaffe regelbundet än, så drack varm choklad istället. 

När E vaknade fick han sitta bredvid mig och äta bulle. Plötsligt var han på strålande humör och det var så smittsamt så när han hällde halva koppen varm choklad rakt ner i overallen kände jag ingenting mer än oro över hur jag skulle få hem E utan att han skulle frysa ihjäl ? 

Det blev en rask promenad hemåt, med E nerbäddad i vagnen, och byte av kläder på honom innan vi gav oss ut igen för att promenera, titta på bilar, åka spårvagn och sen promenera hemåt genom Haga. I Haga hittade vi en fordonsbok och en leksaksbil som fick följa med oss hem ?

Med andra ord hade vi en härlig dag i den strålande solen! ?

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.