Byggfabriken i Linné

När jag bodde på Södermalm så var jag en återkommande gäst hos Byggfabriken på Högbergsgatan 29


Studenthängare i mässing, från Byggfabriken 

Bland annat köpte jag den här kroken därifrån. Den kallas ”studenthängare” och jag antar att det har med platsbrist att göra ? I Stockholm hade vi en smal och lång hall, med långt till garderoben för ytterkläder, så för att minimera risken att kläder och väskor hamnade framför ytterdörren eller att skapa frestelsen att dra in en massa grus så underlättade det att ha denna precis i ingången i hallen där.

När jag flyttade till Göteborg så sammanföll det i princip med att Byggfabriken ungefär samtidigt öppnade sin första butik i Göteborg, till min stora glädje! Den ligger på Olivedalsgatan 19 i Linné. 

Igår var jag där för första gången och gjorde lite inköp till min lägenhet här i Göteborg! Bland annat köpte jag en likadan studenthängare, fast i förnicklad mässing (silverfärgad), så jag hoppas kroken kommer underlätta för mig att hålla hemmet lite mer ordningssamt framöver… 


Mässingsknopp från Byggfabriken 

Dessutom köpte jag idag nya mässingsknoppar till mina garderober och till mina nya bokhyllor som jag beställt hem och som ska komma nästa fredag. 


Mässingsknopp från Byggfabriken 

Ska bli roligt att se hur det blir i verkligheten! Förhoppningsvis lika fint som jag föreställer mig ✨

1 Comment

  1. Pingback: Vit billy bokhylla med glasdörrar - Maja Hurtigh

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.