Studiefria veckor

Jaha, så vad har jag ägnat mig åt denna veckan? Jo, nästan uteslutande hemmafix. 

Det börjar kännas som önsketänkande att jag ska lyckas hantera nästa inlämning på universitetet… För tre veckor sedan hann jag precis lämna in min inlämning till skolan när sen min diskmaskin havererade, dagen därpå. Då rök den pluggveckan fullständigt med att jag försökte hantera det. Sen blev E sjuk och därefter jag med. Då gick den veckan bort. Den här veckan kom den nya diskmaskinen, jag åkte till Ikea med min pappa, har hämtat ut paket och vad har då möjligtvis den här morgonen ägnats åt? Jo, att tvätta och källsortera. I eftermiddag är det föreläsning och sen är det förskolehämtning. 

Alltså hur är det möjligt att hinna så mycket och ändå så lite om dagarna? Känner mig knappast utvilad av dessa pluggfria veckor, utan snarare tvärtom… 


Vad min fredagsmorgon har ägnats åt… 

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.