Jag har ett golv löst

Sååå… var golvet i köket upprivet. När nya golvet läggs? Ingen aning. Men han som tog bort golvet var omtänksam i alla fall och lämnade lägenheten som en fortfarande beboelig plats, och jag kan använda köket som vanligt. 

Idag kommer också min IKEA-leverans, med dom nya bokhyllorna! Får se om jag nu äntligen kanske kan bli av med dom sista kartongerna i vardagsrummet… 

4 Comments

 1. Nea november 25, 2016 at 16:02

  Hej! Jag läser din blogg ibland och tycker det är kul att du kommit igång med bloggandet igen (läste ibland din gamla blogg för några år sedan). Dina åsikter och ambitioner verkar ju ha förändrats ganska mycket, vad tror du har varit bidragande i den utvecklingen? Hade varit kul med ett inlägg på ämnet.

  Reply
  1. Maja Hurtigh november 26, 2016 at 13:02

   Nea, vad roligt att du följt med hit och tusen tack för din fråga! ?❤️ Det var en väldigt bra fråga och jag ska försöka svara på den så gott jag kan ? Jag blir själv nyfiken på om du resonerar som mitt tidigare jag – som då – eller om du resonerar som jag gör nu. Var du emot mina tidigare ställningstaganden? Eller har du gjort samma resa eller en tvärtom-resa? Svara gärna! ?

   Reply
   1. Nea november 26, 2016 at 19:01

    Höll inte med dig tidigare om könsroller (t.ex att kvinnor ska ta hand om hem och barn) men kunde samtidigt förstå att det var din dröm om hemmafrulivet utifrån det perspektiv du hade då. Var ganska intresserad av feministisk debatt då, nu är det mer avmattat då jag tycker det fokuserar för mycket på klumpiga/sexistiska uttalanden som män gör. Men skulle säga att jag är feminist, om än inte så engagerad. ?

    Reply
    1. Maja Hurtigh november 29, 2016 at 16:40

     Okej, det är ju superintressant! Jag ska fundera lire och återkomma med ett inlägg om ämnet så snart jag kan ? Tusen tack för input! ❤️

     Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.