Första advents-firande! 

Min första advent började kl 05:00 på morgonen… I samband med amningsavslutningen så har E sovit förfärligt dåligt. Sen i somras till innan amningsavslutet kunde han sova kl 19-06/07, men nu sover han kl 20-05 ? För att fatta mig kort om saken: Jag gör mitt bästa för att inte kollapsa. 

Hur som helst så befann vi oss i alla fall på första advents-högmässan i Domkyrkan kl 11, vilket var en väldigt mysig stund! 

Bästa sättet att komma i julstämning för mig är att få påminnas om varför vi egentligen firar julen, finstämmiga julsånger, god mat och stämningsfull belysning. 

Denna första advent får verkligen fulla poäng i julstämningspoäng-skalan! 

Efter kyrkan bjöd mina föräldrar på julbord! Jo, det är sant, haha ? Det fanns till och med julskinka på bordet, och E fick presenter, så det känns nästan som om julafton redan har varit. 


Vilken rolig barnboks-idé! Jag ser fram emot att E kanske nästa år känner igen alla platser som beskrivs i boken också. Den är så mysig! 


Julbordet och sällskapet var superfint. Nu ser jag fram emot att julkalendern snart tar fart så en kan börja räkna ner inför julen på riktigt! 

Tack, mamma/mormor, för den mysiga jullunchen ❤️?✨

3 Comments

 1. Sofie november 29, 2016 at 19:24

  Så fint det ser ut! Och vilken fin bok! Finns den att köpa i stan kanske?

  Hoppas sömnen rättar till sig snart. Så jobbigt att inte få sova 🙁

  Reply
 2. Liselotte november 29, 2016 at 12:18

  Fint med mässa för att fira in julen. Underbar bok också, riktigt lokal!

  Tycker också det är väldigt stämningsfullt 🙂 Sjöng i kyrkosånggrupp när jag var yngre, saknar det lite! Julen var fylld av härlig julmusik.

  Reply
  1. Maja Hurtigh november 29, 2016 at 16:36

   Liselott, jag sjöng också i kör när jag var yngre! Saknar det särskilt mycket i juletider, för den musiken är ju som bäst ? Men jag sjunger för full hals hemma i alla fall ?❤️✨

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.