Vit billy bokhylla med glasdörrarÄntligen har vi blivit av med dom sista flyttlådorna! Lyckan är total! Jag är såååå nöjd över hur IKEA:s Billy Bokhylla blev i lägenheten. Nu saknas bara att sätta upp mässingsknopparna från Byggfabriken också, så kommer det nog bli kanon. Jag är verkligen extra nöjd med att bokhyllorna har dörrar, för då blir det färre ytor att damma ? 

Tuuusen, tusen, tusen tack till mina föräldrar som skruvade ihop bokhyllan, tömde dom sista lådorna och bar ner dom tomma lådorna till källaren… Hade jag gjort det här själv hade monteringen varken påbörjats eller blivit klart förrän kanske… nästa sommar…? 

Min syster poängterade i föregående helgen att ”Ja, nu har ni ju haft dom där kartongerna i vardagsrummet i ett halvår”. Jag blev rätt chockad när jag insåg att det stämde och att det då måste innebära att E har bott med kartonger i en fjärdedel av sitt liv!!! 

Så den som blev gladast över att kartongerna nu är borta är nog E, vilket tydligt märktes när han fick se hur fint det hade blivit. Han log med hela ansiktet och sprang runt av glädje ❤️

5 Comments

 1. Sofie december 2, 2016 at 16:57

  Så snyggt! Vi pratade häromdagen om att vi kanske skulle köpa dörrar till våra billys 🙂 nu blev jag ännu mer sugen!

  Reply
 2. Therese december 1, 2016 at 17:19

  Lucka 1 min bloggjulkalender är öppnad, gå gärna in och kika! 🙂

  Reply
  1. Maja Hurtigh december 3, 2016 at 07:43

   Tack för info! ?❤️

   Reply
 3. Anna december 1, 2016 at 11:09

  Åh vad fint! 😀

  Reply
  1. Maja Hurtigh december 1, 2016 at 12:31

   Tusen tack, Anna! ?❤️✨

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.