Mörkret är ljuset 

Som ensamstående förälder är det ganska sällan man kommer ut själv en stund i mörkret – vilket är synd, för jag trivs nog som allra bäst i mörker! 

Många känner nog till att höstdepression finns, men det är nog inte lika många som hört talas om vårdepression? För min del så känner jag mig både gladare och piggare under vinterhalvåret, än under sommarhalvåret. På sommaren kan jag ofta känna mig rätt så nedstämd av allt ljus,  men i mörkret får jag massvis med energi! Och det är ju så mysigt med mörkret i kombination med alla stämningsfulla ljuspunkter, som kommer i form av alla levande ljus och lampor ✨

Märkligt att det kan vara så olika. Men ännu ett bevis på att olika är bra! Tänk om alla blev nedstämda exakt samtidigt under året? Det hade ju blivit lite jobbigare kanske… 

Hoppas ni alla får en go’ söndag! 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.