På golvjakt 

I måndags rivstartade nya kursen och tisdagsmorgonen ägnades åt studier! Jag hoppas kunna ta lite ”julledigt” (och oavsett så är ju E ledig över julen, såatteee…) och då gäller det att rivstarta nu och hålla högt tempo fram till den 22 december…! 

Tisdagseftermiddagen ägnades dock åt att spana på nytt golv till köket! En inte helt lätt historia att välja golv till hemmet, har jag nu fått lära mig. Kan lova att det finns oändligt många olika sorters golv i världen… Svårt att välja när jag i nuläget inte har särskilt stor kunskap om vad som är klassiskt golv och vad som är trendigt golv. Visserligen känner jag till fiskbensparkett och furugolv, men fiskbensparkett är tydligen omständigt att lägga och furugolv är tydligen väldigt o-slittåligt, så jag kommer försöka hitta ett snyggt alternativ som både är sekelskifte rent stilmässigt, men också slittåligt och lätt att lägga… 

Någon som har någon koll på vad som kan klassas som ett slags klassiskt sekelskiftesgolv? 

2 Comments

 1. Emma december 8, 2016 at 16:28

  ? Bolmgrens Julkalender 2016 ?
  Lucka 8 är nu öppen! Idag kan du vinna en filt, inte mindre än ifrån elodiedetails ? Delta gärna! ❤️

  Reply
  1. Maja Hurtigh december 8, 2016 at 20:35

   Tack för info, Emma! ?

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.