Grattis på 2-årsdagen! 

Mitt lilla hjärta, idag fyller du 2 år. Det känns både verkligt och overkligt på samma gång att du funnits hos mig så lång – och samtidigt så kort – tid. Kan knappt förstå att det redan är två år sedan du kom till mig, samtidigt som jag knappt kan förstå att det funnits en tid utan dig. Det känns som om du låg i min famn för första gången igår – som ett litet knyte, med mycket energi och vilja. Idag är du en liten pojke som kan göra allt du vill göra! 

Imorse sjöng jag för dig och du blåste ut ljusen på tårtan helt själv! Jag var med på förskolan och vi bjöd dina vänner på fruktsallad, ballonger, sugrör, servetter och annat sånt som är väldigt roligt att pynta och leka med när man är 2 år. 

Väl hemma fick du äntligen öppna ditt stora paket och vi satte tillsammans ihop din nya, stora tågbana – med 80 delar – tillsammans och lekte med den i flera timmar! 

Du var en väldigt lycklig och trött liten E som somnade bredvid mig nu ikväll. 

E, du är en fantastiskt snäll, omtänksam, smart, bestämd, envis, rolig och härlig liten person. Jag älskar dig och du är min bästa vän. Tack för att du är du! Tack för att just du har kommit hit till mig ❤️

? Nära, jag vill va nära dig 

Jag vill känna ditt hjärta slå 

Känner du värmen i mitt bröst? 

Känner längtan i min röst? 

När jag talar till dig 

När jag säger att jag älskar dig ?

1 Comment

  1. Sofie december 18, 2016 at 00:37

    Så fint skrivet <3 och vilken fin present!:)

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.