Vilken kalasvecka! 

I torsdags kväll var jag på finmiddag hemma hos min fina vän Victoria! Det blev en mycket mysig kväll fylld med minnen och glada skratt. Jag älskar känslan av att komma hem med värk i kinderna! Då vet jag att jag har lett mycket och verkligen haft en bra kväll 🎈

I fredags kväll var jag och E på kalas igen! Då var vi bjudna på glöggafton hos våra fantastiska grannar! Vi brukar småprata när vi ses på gården, men nu var vi alltså bjudna hem till dom. Det var verkligen roligt att få träffa så många av deras nära vänner och lära känna grannvännerna mer under kvällen! ✨

Jag tänker att det verkligen är speciellt att få bli bjuden hem till någon och få se personen i ett sammanhang med flera av sina nära vänner närvarande. Det skapar en djupare och mer nyanserad bild att få möta dom andra betydelsefulla personerna i någons liv! Så det var roligt att dels själv få vara en del av dom personerna, på Victorias och mina grannvänners kalas, och dels att få möta andra vänner och sammanhang i deras liv – och därigenom indirekt få en rikare helhetsbild av dom själva…

… Och min mest klara tanke efter allt kalasande den föregående veckan är att jag och E är så lyckligt lottade att få vara omgivna med så godhjärtade och fina människor! ❤️

Hur går dina tankar om ämnet?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.