Mellandagar-mys 

Så vad har jag och E gjort nu i mellandagarna nu då? Jo, vi har varit på diverse utflykter, promenader och lekplatser. Men mest har vi varit ute och tittat på bilar, för det är vad E tycker allra mest om att göra. Varje dag har han också hoppfullt frågat om han får ta ut ”röda vagnen” (dockvagnen), men eftersom jag även släpar runt på Es vagn så hade inte det fungerat. Men till sommaren, kanske?  Dock är det många saker jag har tänkt ska hända till sommaren, haha! Alla vänner som den senaste tiden har frågat om vi kan träffas snart har jag svarat att ”Vi kan väl ses i sommar?”, haha! Helt ärligt så vet jag inte hur jag ska lyckas lova träffa folk. E är ju sjuk hela tiden och helgerna går mest åt till att kurera honom. Kanske det blir bättre när E blir äldre? Eller vad säger ni andra småbarnsföräldrar? 
Es supersöta docka i sin varmare outfit – handstickad av ägarinnans mamma, till Krabat-butiken i Göteborg ?

Idag drog studierna igång igen! Förmiddagen spenderades med min projektgrupp. Vi lade manken till och studerade flitigt innan julen, så vi ligger väldigt bra till nu, vilket känns otroligt skönt. 

Om du fortfarande är julledig önskar jag dig fortsatta lata dagar och annars önskar jag dig en riktigt bra start på terminen! ❤️

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.