Mysigt hemmapyssel

Jag frågade min kära mor om hon hade gammalt oanvänt tyg någonstans och fick  ett enkelt, gult bomullstyg med mig hem! Jag vet att julen precis är över, men när jag satt och pysslade med tyget igår kväll så kändes det nästan som om påsken var nära i annalkande! Med snön som sakta föll utanför så förstärktes förstås även känslan av att det var april… ?

Så vad gjorde jag då? Jo, jag gjorde egna små lavendelpåsar! Med gammalt bortglömt tyg, snören i enkelt naturmaterial och torkat lavendel från TGR (som jag tror jag köpte redan i somras?) så rev jag sönder tyget, la jag i lite lavendel och knöt ihop påsen. Så enkelt att göra och ändå har det tagit så lång tid för mig att ta tag i saken. 

Jag har ju numera så mycket ullkläder så jag börjar oroa mig för att få hem ohyra! Jag bor ju i en gammal lägenhet med många skrymslen och vrån, så det gäller nog att vara försiktig och skrämma bort oönskade gäster så gott det går. Jag har även gömt cederträ lite varstans i hemmet. 

Var försiktiga där ute i snöyran idag! Nu är det verkligen riktigt halt ute, även här i Göteborg. ✨

2 Comments

 1. Mikaela januari 5, 2017 at 18:10

  Ååh, bra idé Maja!! Så gott att lägga under kudden och smyga in bland kläderna i garderoben. Hoppas allt e fint med dig och att du fått en bra start på 2017!

  Reply
  1. Maja Hurtigh januari 6, 2017 at 14:48

   Tack så mycket, Mikaela! Ja, det doftar ju så ljuvligt för oss människor också ? Detsamma! Jag önskar dig ett riktigt gott 2017 ?❤️✨

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.