Finbesök i staden 


Jag kan knappt fatta att jag och Ilona känt varandra sedan vi var 8 år! Hur galet är inte det? Vilken tur att jag har henne i mitt liv! Hon är en så härlig person och inspirerar mig så mycket i och med att hon får chefspositioner på vilken arbetsplats hon än hamnar på – på tal om att jag är en så kallad Ledare. Vi är nog väldigt lika och det är så härligt att prata med likasinnade som verkligen känner en själv på ett djupare plan utan att man behöver förklara så mycket om sig själv dom få gångerna som man väl hinner ses. 

Tack för en riktigt härlig shopping- och fikadag med dig, Ilona! ❤️

2 Comments

 1. Ilona januari 22, 2017 at 16:45

  Åh finis, jag blir så rörd av allt fint du skriver! Saknar dig och E <3

  Reply
  1. Maja Hurtigh januari 23, 2017 at 02:04

   Åh, tack Ilona ❤️ Vi längtar efter dig med! ✨

   Reply

Hur går dina tankar om ämnet?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.