I busbarnens lekland


Jag har verkligen insett att jag har svårt att boka in träffar med vänner och bekanta, men efter att ha setts lite här och var i ett halvår så lyckades jag och Kristin träffas med våra jämngamla och otroligt lika 2-åringar, nu i helgen! Det är när man själv får barn som man förstår hur svårt det kan vara att möta andra vänner som dels är väldigt lik en själv men som samtidigt också råkar ha barn i samma ålder som en själv har… men Kristin är definitivt en vän som jag känner stark samhörighet med eftersom vi både är lika som personer samt har liknande erfarenheter med våra barn! Det känns väldigt roligt och befriande att kunna dela sådana erfarenheter med någon annan, tycker jag ? 

Tack för en väldigt rolig och mysig lekdag, Kristin och S! Vi är så glada att vi äntligen hann ses en stund i mer än bara ösregn och kyla, hehe! ?❤️✨

2 Comments

 1. Johanna januari 9, 2017 at 20:15

  Jag kan verkligen tänka mig att det är både svårt att få till träffar och speciellt med människor man tycker om. Och att de har barn i samma ålder måste ju vara en på miljonen om inte mindre.

  Ha en super grym kväll

  Reply
  1. Maja Hurtigh januari 9, 2017 at 23:05

   Tack för förståelsen, Johanna! ❤️ Ja, för mig som var först bland vännerna att få barn så har jag kanske fått söka mer med ljus och lykta efter fler likasinnade vänner, på ett som säkert många andra som får barn kanske inte behövt på samma sätt! Eller så är det en liknande svårighet för alla ? Det här med vänner generellt är ju en hel vetenskap egentligen, haha ? Tur man finner guldkornen på dom mest oväntade platserna ❤️ Detsamma! ?

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.