Victor Noblesse

När jag kom tillbaka till Göteborg efter alla mina inre och yttre resor så kände jag att jag ville förnya mig själv och uppdatera mig som göteborgare. I en ny stad så får man ju lära sig allt på nytt och när jag kom tillbaka till Göteborg så kände jag att det inte riktigt var samma stad som jag lämnade, som jag kom tillbaka till, och att jag behövde uppdatera min Göteborgs-identitet.

En av alla saker jag gjorde då var att spana in om jag kunde hitta en ny favoritfrisör.

Victor Noblesse vinner nästan årligen priset ”Årets frisör” på prestigefulla tävlingar i landet. 

När man klipper sig hos Victor Noblesse möts man av en trevlig receptionist som erbjuder sig att hänga upp jackan åt dig och serverar dig en riktigt god kopp kaffe, med tillhörande choklad och sötsaker.

Sen kommer din frisör och ber dig sätta dig ner och beskriva vad du vill ha för frisyr. Vill du få råd om schampo/balsam och styling så är det nu du också har chansen att beskriva hur du upplever ditt hår och få hjälp att välja vilken produkt du behöver till ditt hår eller din frisyr. För mig är det viktigt med silikonfria hårprodukter och det kan dom erbjuda här!

Därefter erbjuds du sitta ned i en massagestol – där du även får den mest mjuka och omtänksamma hårtvättning du nånsin hade kunnat drömma om.

När håret är tvättat klipps och stylas ditt hår precis efter önskemål. Frisören prackar inte på dig någon produkt du inte vill ha, men visar vad hen använder för att få ditt hår att skimra i sin bästa dager.

Jag är en väldigt kräsen kund, men på den här vårsalongen behandlas du som en drottning. En tacksam roll som jag gärna tar på mig!

Den bästa delen? Är du student så får du denna fantastiska behandling för 500:-. Är du inte student så rekommenderar jag dig att boka någon av dom professionella juniorerna på salongen, som är i uppstarten av sin karriär men som uppenbarligen då behöver nya kunder och därför har ett lägre pris.

Så om du, liksom jag, söker förnyelse så kan jag varmt rekommendera salongen Victor Noblesse till alla som känner ett behov av att uppdatera frisyren!

Vilken frisör kan jag boka?

Vill du  boka den bästa frisören? Då rekommenderar jag dig att boka fantastiska Anela, hos Victor Noblesse! När tiden fanns så var hon medlem i det svenska landslaget och idag vinner hon priser efter priser i de frisörstävlingar som hon deltar i. Anela erbjuder både en trevlig pratstund och – vad du förstås söker – en fantastiskt fin frisyr.

2 Comments

 1. Sofie januari 12, 2017 at 00:03

  Åh har klippt mig där en gång och älskade det också! Dock dyrt men bra att det finns studentrabatt 🙂

  Reply
  1. Maja Hurtigh januari 12, 2017 at 10:54

   Ja, precis! Studentpriset är ju fantastiskt och klipper man sig hos en junior så kan man komma undan med 650:-, vilket jag tycker är värt, som klipper mig ca en gång i halvåret. Kanske värt att prova det för dig med? ❤️

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.