SKAM 

Jag erkänner! Jag är också förtrollad av denna fantastiska serie. Det märks att filmskaparna gjort och utgått från djupintervjuer med ungdomar för att fånga den här precisa upplevelsen av hur det är att vara ung i Norden. Jag är djupt imponerad av själva serien ? Sedan att filmskaparna använder sig av intressanta kommunikationsmedel för att nå sin publik är ännu en bonus för mig att observera som kommunikatör! 

Hur är det med dig? Känner du igen dig i karaktärerna eller känns serien långt ifrån din upplevelse av att vara ung i Norden? 


Dom här citaten älskar jag och scenen nedan är min favorit! Förmodligen för att dom lagt in en stämningsfull version av ”Härlig är jorden” som musik till scenen där en av karaktärerna spyr ? och alla vänner finns där och hjälper till. 

Det kallar jag äkta kärlek! 
Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.