Hungrig?

Kan vi prata lite om mat? Fast kanske framför allt HUNGER. Vissa dagar äter jag konstant och matintaget pågår liksom dygnet runt. Andra dagar tycker jag nästan mat är onödigt, äter nästan ingenting – och blir inte hungrig! Det är som om jag kan bestämma mig för om jag ska bli hungrig eller inte. Igår hann jag inte äta frukost (börjar annars alltid dagen med två kokta ägg) och hällde i mig en rejäl kaffe från 7-eleven på morgonen. Sen körde jag på i raketfart hela dagen och kl 14 insåg jag att jag inte hade ätit nånting på hela dagen! 

Hur är din relation till mat? Äter du mat på särskilda tider, när du är hungrig eller äter du för att du vet att du måste? 

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.