Övergiven – Inte så viktig

Jag tror att det är väldigt viktigt för barn (och vuxna, för den delen) att ha många vuxna omkring sig, som dom kan se upp till och känna sig trygga med. Att få känna nära samhörighet med fler än en eller två föräldrar. 

Därför är jag så otroligt tacksam för den fina relation E och mina föräldrar har med varandra. Dom tycker om varandra så mycket, och även om det kan sticka till i hjärtat av avund ibland, så värmer det mig också att veta att E har många fler än mig. Jag är ju långt ifrån fullkomlig, och jag tror att min lilla 2-åring har börjat lista ut det. 

Igår kväll försökte jag locka hem plutten från mormor och morfar i två timmar innan jag till slut gick hem helt ensam, grät en skvätt och åt upp ett paket chokladglass. 

Det är fint att han blir mer och mer självständig, ju mer tiden går, men det är också lite sorgligt att han inte behöver mig lika mycket som när han var ett litet knyte. Samtidigt som det gör mig lite friare, förstås. 

Lilla trollet, tack för att du visar mig vem du är och vad du vill ❤️

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.