Hemmahelg 


Den här helgen blev en lugn sådan, hemma. Istället för att vi tog oss ut och flängde så fick eventuella lekkamrater komma till oss. Es bästa lekkamrater är ju min familj, så fördelen med att bjuda hem dom är att man med gott samvete ändå kan se hur eländig ut som helst när man öppnar dörren, hehe ? 

Insåg precis att jag och E stängt in oss i hemmet hela helgen, så det ska bli väldigt skönt att ta mig ut bland människor idag igen. Den här veckan står statistik och arbete på listan ?

OCH jag glömde nästan! Efter två månader utan golv i köket så ska jag idag äntligen få ett köksgolv. Det kommer nog bli otroligt stökigt, men skönt när det är klart. 

Hoppas du får en bra start på veckan! ✨

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.